Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Η ΣΧΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

     Εναι αυτονόητο οτι όταν χτίζουμε ένα σπίτι η ποιότητα των υλικών θα καθορίσουν πόσο γερό και σταθερό είναι . Γενικά είναι ολοφάνερο πώς η σταθερότητα και η μακροζωία ενός αντικειμένου μηχανίματος η ζωντανου οργανισμού εξαρτάται απο την ποιότητα των υλικών που είναι κατασκευασμένο.
     Το ανθρώπινο σώμα και ο νόυς δεν μπορούν να λειτουργίσουν σωστά , αν στερούνται  βασικά θρεπτικά συστατικά , ιδιατερά βιταμίνες και μέταλλα. Έπίσης δεν υπάρχει σωστη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού , όταν το σώμα γεμίζει απο τοξίνες τις οποίες το σώμα αδυνατεί να επεξεργαστεί , να διασπάσει και να τις αποβάλει.
     Οι τοξίνες αυτές παραμένουν μέσα στο σώμα και εμποδίζουν την λειτουργία ορισμένων οργάνων συμπεριλαμβανομένου και του νευρικόυ συστήματος. Συσσσωρέυονται στη χολή και στα νεφρά με μορφή πέτρας, στις κλειδώσεις με μορφή αλάτων και στους μυς κανοντάς τους ευάλωτους σε ρευματικές παθήσεις. Προσκολόυνατι στα αιμογόρα αγγεία και μπορούν να προκαλέσουν αρτηριοσκλήρωση, υπέρταση , καρδιακή ανεπάρκεια και εγκεφαλικά επεισόδια .
     Μερικές γενικές οδηγίες για τα άτομα που έχουν ευαίσθητη υγεία ειίναι οι εξής :  
  1. Αποφεύγετε το κρέας όσο είναι δυνατον.
  2. Αποφεύγετε την άσπρη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι.
  3. Αποφεύγετε τις τροφές που συντηρούνται με χημικά συστατικά.
  4.  Αποφεύγετε να μαγειρεύετε με λάδι.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου